een Frank! maatwerk keuken in…

Wijk bij Duurstede

Naam:
Project Wijk bij Duurstede

Opdracht: 
Ontwerp, Installatie en bouwbegeleiding

Datum: oktober 2023

Dit is mijn smaak, die moet ik bellen!

Een aantal jaren geleden zag ik op Facebook jullie fraaie keukens online langskomen, elke keer dacht ik: dit is mijn smaak, die moet ik bellen! Ik heb je gebeld en gevraagd hoe je te werk ging en uiteindelijk hebben wij een afspraak gemaakt .

Het werd een grote verbouwing want 2/3 van de garage wilden wij bij de keuken betrekken. Na een uitgebreid gesprek waarin je veel vragen stelde en goed naar onze wensen luisterde zei je: ik weet genoeg en je ging ermee aan de slag. Je gaat duidelijk te werk, je ideeën (die anders waren dan ons eigen idee) vonden wij gelijk prachtig en we hebben je de opdracht gegeven.

Onze ervaringen zijn positief: korte lijntjes , het regelen van afspraken, alles loopt gesmeerd en waar het anders liep, kwam het ook nog goed. Wij genieten elke dag volop van onze keuken . Het is een keuken waar feestjes , etentjes en onze borrel momenten gegeven worden. Precies zoals wij in gedachten hadden hoe onze keuken zou moeten worden.

Ik heb al verschillende keren bij anderen je naam laten vallen hoe blij wij met je zijn , hoe relaxed het voor ons was om op deze manier een keuken te kopen .Wilde deze ervaring graag met je delen.

Lieve groet, Astrid Sanstra – Wijk bij Duurstede