Wie zijn wij…

Maak kennis met de mensen bij Frank!

Frank van Borselen

Eigenaar / Ontwerper

In 1989 begon Frank zijn carriére bij het familiebedrijf Miele Keukencentrum Van Borselen b.v. in Hilversum en in 1993 nam hij het familiebedrijf over. Hij stapte volledig over op maatwerk en complete keukenverbouwingen met een vast eigen team vakmensen. In 2015 ging Frank verder als Frank! Maatwerk Keukens. Frank is creatief, gedreven en een echte Bourgondiër. Hij is intens gelukkig aan een rijk gedekte tafel met familie en vrienden. Nieuwsgierig? Maak gerust een afspraak om de mogelijkheden te bespreken voor uw nieuwe maatwerkkeuken en/of verbouwing.

Daphne van der Heijden

Interieur architect & Stylist

Daphne is afgestudeerd Interieur architecte en styliste. Ze heeft veel ervaring met het ontwerpen van verschillende woonstijlen, hierdoor begrijpt ze wat de wensen van een klant zijn en maakt ze een vertaling naar de visuele wereld met moodboards en 3D ontwerpen. “Een (keuken-) ontwerp is voor mij helemaal af als het een connectie heeft met de rest van het huis en daarom denk ik graag mee met het grotere geheel.” Daphne maakt in haar vrije tijd illustraties, bezoekt graag musea en is een echte foodie. Ze is dol op haar kinderen en vind het heerlijk om samen met haar gezin op pad te gaan.

Nicole Höppener

Office manager

Nicole’s passie is koken. Ze is op haar best wanneer ze voor haar familie, vrienden creatief bezig kan zijn in haar keuken. Lange mooie gedekte tafel, heerlijk eten en bijpassende wijnen. Heel belangrijk dan ook dat een keuken een goed gevoel geeft, functioneel is en dat je er lekker in kan werken. Niet voor niets heeft ze al twee maal voor een Van Borselen Keuken gekozen. Ze heeft 3 volwassen zonen, die ook de meest mooie gerechten op tafel toveren. Nicole is bij ons multifunctioneel inzetbaar en daarnaast doet zij ook de administratie. Verder is zij druk met mantelzorgen, bridge en natuurlijk koken.

Bas Siemons

Technisch 3D tekenaar

Bas is afgestudeerd 3D Tekenaar aan de HKU. Hij overziet en assisteert bij het gehele proces van ontwerp tot installatie van de keukens.

B-91736_G_Def_BEWERKT

Koen

Monteur