een Frank! maatwerk keuken in…

Naarden

“Goddelijk Daklicht in Naarden”

Onze opdrachtgeefster heeft een fraaie Jaren 30 villa in Naarden gekocht en wilde graag voor haar keukenruimte een volledige Make – Over! 
 
“Graag een fijne keuken voor twee personen met een bardeel – voor ontbijt voor twee – en mogelijk borrelen met vrienden en jullie moeten alles perfect regelen”

En zo deden wij het:  
Wij ontwierpen een plezierig groot eiland met bardeel en een ruime hoge kastenwand , voorzien van alle luxe inbouwapparaten. Uiteraard voorzien van Quooker een een Inductie kookplaat met afzuiging – geïntegreerd!
 
Onze mannen verzorgden alle werkzaamheden van Sloopwerken – leidingwerk elektra aanpassen – Stucwerken – tegelwerken – tot en met het afwerken van de gehele keuken.
 
Onze Styliste Daphne heeft het geheel gecomplimenteerd met een fraai kleurenplan voor alle wanden & gordijnen, en dank ook aan onze schilder Patrick van de Bergh!
 
Bijzondere details:
  • Goddelijk Licht – van Daklicht element in het bijzondere plafond! 
  • Wijnklimaatkast – centraal in het keukeneiland – dat geeft een Welkom gevoel als je thuiskomt 🙂
  • De warme combinatie van het Notenhout in de hoge kastenwand – en de oud Roze kleur – “Chalky Coral”  op de keukenwanden . De gekozen verf is van de Vestingh in Bussum.

Naam: 
Project Naarden

Opdracht: 
Een volledige Make – Over! 

Datum:
maart 2023