een Frank! maatwerk keuken in…

Laren

De opdrachtgeeftser in Laren had haar huiswerk goed gedaan; en gaf aan ons haar vriendelijk verlanglijstje weer: 
 
Graag een groot eiland – centraal in de woonkamer – met veel bladruimte en voorzien van alle apparaten en heel graag de Vaatwasser op hoogte! En dan graag in mijn eigen favoriete groene kleur en voorzien van Natuursteen werkbladen. And.. so be it 🙂
 
De Kwartsiet ( natuursteen ) werkbladen zijn persoonlijk uitgezocht bij Grillo in Huissen.
 
Onze Styliste Daphne heeft het kleurenplan in harmonie samengesteld met de opdrachtgeeftser en fraai behang van Arte voorgesteld. En het eindresultaat mag er zijn! 
 
Wij hebben vervolgens met onze vast team aan vakmensen de gehele Keukenverbouwing uitgevoerd. Van Sloopwerk t/m Oplevering.
 
Theo Stalenhoef van Gooische Vloeren uit Eemnes heeft de bestaande eiken vloer aangepast en geschuurd en gebeitst als nieuw!

Naam: 
Familie Calis – Laren

Opdracht:
Ontwerp en design, Lichtplan en Bouwbegeleiding

Datum: maart 2023

“Wat een genot iedere dag in onze nieuwe keuken te zijn. Frank! heeft ons kundig en fijn geholpen om aan al onze wensen te voorzien. En de mannen van Frank! hebben een fraaie verbouwing bij ons uitgevoerd.

De natuursteen werkbladen zijn nog de mooiste verrassing: dankzij Grillo werkbladen in Huissen kon ik aldaar een persoonlijk kwartsiet werkblad uitzoeken met een fraaie adering. Het heeft een krachtige en unieke uitstraling. Wij zijn helemaal tevreden”

Familie Calis