een Frank! maatwerk keuken in…

Hilversum

“Uptown Chique” in Hilversum

De heren opdrachtgevers van deze kleine stadswoning in  Hilversum wilden graag een chique en praktische keuken en deze moest wel in het hart van het huis komen;  de woonkamer, En Thomas had nog twee belangrijke wensen: een Miele oven een een Bora* kookplaat!  *Bora= inductie kookplaat met geïntegreerde afzuiging.

En zo deden wij het:  

Na een grondige verbouwing, welke werd uitgevoerd door hun eigen aannemer, heeft Daphne een ingetogen greeploos keukenontwerp gemaakt, welke zeer goed past op de lange woonkamerwand. Een hoge kastenwand voorzien van alle luxe apparaten, ruimtelijke klepkasten en alles voorzien van een diep werkblad van 68 cm! En natuurlijk veel fijne praktische ladekasten.

Onze Styliste Daphne heeft samen met de Thomas een chique behang van Arte gecombineerd en dank ook wederom weer aan onze schilder Patrick van de Bergh voor zijn inspanning – behangen en schilderwerk. 

Uptown – Chique fraai resultaat! 

Bijzondere details:

  • Exclusief behang van Arte – Monsoon series – op de gehele achterwand in de keuken.
  • Miele Luxe Oven – retro model.

Naam: 
Project Hilversum

Opdracht: 

Datum:
December 2022

Chique tot in detail

Onze nieuwe FRANK! keuken is een fraai en functioneel onderdeel geworden van onze woonkamer. Van 3 D ontwerp t/m vakkundige montage en goede adviezen van styliste Daphne met betrekking tot ”look and feel” en dank voor haar gave behangkeuze! Wij zijn erg blij met het resultaat.

Thomas en Joseph – Hilversum, december 2022