een Frank! maatwerk keuken in…

Harderwijk

Bij Frank!  Doen we veel meer dan alleen de keuken. Voor de opdrachtgevers van deze Jaren 70 – villa in Harderwijk hebben we ( naast de nieuwe keuken ) een gehele nieuwe indeling en de gehele ‘look and feel’ voor de begane grond ontworpen. Vervolgens ging onze Interieur- architecte & Styliste Daphne aan de slag met fraaie moodboards voor alle ruimtes met meubel & styling adviezen.

Aan een maatwerk make-over gaat een uitgebreid traject vooraf. Met een plan voor de ideale indeling, moodboards en een eventuele opgave of bestek voor de verbouwing. Dat proces zie je mooi terug in deze familiewoning in Harderwijk.

Het startpunt? Dat is altijd de wens van de opdrachtgever. Voorzie ons van persoonlijke inspiratie met jouw Pinterest pagina, en dan vullen wij aan en maken wij er een passend geheel van. In dit In dit geval wilde de klant een geheel eigen, maatwerk woonomgeving voor het hele huis.
Tot en met kleur – styling adviezen op alle wanden. Het is een fraai geheel geworden!

Naam: 
Familie Graveland

Opdracht: 
Ontwerp, Installatie en bouwbegeleiding

Datum: 
mei 2020

Meedenken ging verder dan alleen de keuken!

Eind vorig jaar zijn wij gestart met het compleet strippen en weer opnieuw indelen en opbouwen van ons jaren 70 huis. Hierbij zou de forse keuken het warme middelpunt van het huis gaan worden. En dat is gelukt! Het resultaat is ontzettend mooi en helemaal naar wens. En dat is absoluut te danken aan het meedenken van Frank. Zo genieten we onder andere iedere dag van de mooie bar op ons kookeiland en het zwevende effect van de keukenkasten.

Het meedenken van Frank hield niet op bij het ontwerpen van de keuken. Samen met interieur styliste Daphne heeft hij ons op ideeën gebracht voor het hele huis, waaronder de slaapkamer met een hele fijne inloopkast. De adviezen van Daphne op het gebied van vloer, kleuren, behang en inrichting hebben het geheel helemaal afgemaakt. Dit alles werd op een prettige en ook gezellige manier aan ons gepresenteerd met behulp van moodboards en 3D tekeningen.
Ook de uitvoering verliep prima door de directe communicatie met Frank. Aandachtspunten werden snel opgepakt. Wij bevelen een keuken van Frank en de adviezen van Daphne van harte aan!

Johan & Ester – Harderwijk, 14 Juli 2020