een Frank! maatwerk keuken in…

Bussum

De looks waren er, maar de x-factor ontbrak. Hoe geven we deze statige villa aan de Brediusweg in Bussum zijn klasse terug? Frank! gaf niet alleen de keuken, maar de volledige woning een make-over. En het resultaat mag er zijn: een open keuken op maat, woonkamer en hal in één en dezelfde stijl.

De open uitstraling start al bij de entree, waar de keukendeur plaats heeft gemaakt voor een gesloten wand met een fraaie spiegel in een eiken-maatwerk omlijsting. De achterliggende keuken is bij de woonkamer getrokken, waardoor beide kamers ruimtelijker zijn geworden. Vaarwel hokjesgevoel, welkom royale ruimte! Ook kreeg de benedenverdieping een eikenhouten vloer met dezelfde zachtgroene wanden.

Klant:
Mevrouw Zuidema

Opdracht:
Ontwerp en lichtplan, eiken vloeren en schilderwerk.

Datum:
2017

Vraag Frank “A”, dan krijg je “B”
Is dat negatief? Nee helemaal niet! We kennen Frank al heel lang als iemand die met keukens is groot geworden en daar een heel eigen visie op heeft. Frank gaat een stuk verder dan doen wat je vraagt, hij denkt mee in oplossingen die aansluiten bij wat jij van een keuken verwacht.
 
Frank heeft bij ons niet alleen de keuken geleverd en geplaatst maar ook de rol als hoofdaannemer ingevuld bij de verbouwing van onze woonverdieping. Wij zullen Frank zeker betrekken bij toekomstige verbouwings initiatieven.

Jaco Koppelaar & Marije Zuidema, Bussum , 12 april 2019