fbpx

Veenendaal

Van Achtertuin tot Zeepdispenser

Kan het wat groter? Ja hoor. Bij Frank! kan (bijna) alles. En dat zie je terug in deze woning in Veenendaal, die we volledig vernieuwden met een aanbouw van 250 cm. Van Achtertuin tot Zeepdispenser.

Om te beginnen maakten we een concept woningindeling, compleet met moodboards en ontwerptekeningen. Hierbij ging onze speciale aandacht uit naar de zichtlijnen. Hoe zorgen we dat de bewoners overal in de keuken en aansluitende woonkamer in contact met elkaar staan?

Hiermee voorzag Frank! de keuken van de nodige extra ruimte. Dat had wel gevolgen voor de tuin, dus ook daarvoor creƫerden wij een passend nieuw ontwerp. Naast de coƶrdinatie, bouwbegeleiding en het ontwerp namen we ook het lichtplan en de keukeninstallatie voor onze rekening.

 

Terug naar het portfolio-overzicht