fbpx
Meedenken ging verder dan alleen de keuken!

Eind vorig jaar zijn wij gestart met het compleet strippen en weer opnieuw indelen en opbouwen van ons jaren 70 huis. Hierbij zou de forse keuken het warme middelpunt van het huis gaan worden. En dat is gelukt! Het resultaat is ontzettend mooi en helemaal naar wens. En dat is absoluut te danken aan het meedenken van Frank. Zo genieten we onder andere iedere dag van de mooie bar op ons kookeiland en het zwevende effect van de keukenkasten.

Het meedenken van Frank hield niet op bij het ontwerpen van de keuken. Samen met interieur styliste Daphne heeft hij ons op idee├źn gebracht voor het hele huis, waaronder de slaapkamer met een hele fijne inloopkast. De adviezen van Daphne op het gebied van vloer, kleuren, behang en inrichting hebben het geheel helemaal afgemaakt. Dit alles werd op een prettige en ook gezellige manier aan ons gepresenteerd met behulp van moodboards en 3D tekeningen.

Ook de uitvoering verliep prima door de directe communicatie met Frank. Aandachtspunten werden snel opgepakt. Wij bevelen een keuken van Frank en de adviezen van Daphne van harte aan!

– Johan & Ester – Harderwijk –

 

14 juli 2020