fbpx

“Het komt allemaal goed!”

Na een jarenlange zoektocht door “Keukenland” zijn wij uiteindelijk – via internet – bij Frank terecht gekomen. Frank komt aan huis, waardoor het al makkelijker praten is dan in een showroom. Hij is een vakman en heeft goede ideeën. Het bleef bij ons niet alleen bij een nieuwe keuken, ook de vloer werd vernieuwd, de wanden gestuukt, schilderwerken en de garage kreeg een nieuwe indeling en op de valreep kwam er ook nog een fraaie nieuwe open haard.

Al met al ( voor ons) een grote verbouwing. Frank nam de gehele coördinatie van de verbouwing voor zijn rekening. Af en toe ging er wat mis, maar Frank was altijd positief en stelde ons gerust. Zijn Slogan was: “het komt allemaal goed”. Hij is van alle markten thuis. Hij regelde een perfect vloerbedrijf ( ‘t Goois Vloerenhuis uit Eemnes).

Ook onze complimenten voor de medewerkers van de Heidesmid (Open haard). Ook de monteurs Mo (die tot bijna middernacht doorwerkten) en Martijn verdienen een pluim. Frank zelf hield de supervisie en regelde alles en was altijd bereikbaar. Dank ook voor de adviezen van Jose Kroon van Vivante Bekenkamp voor de adviezen over de gordijnen. Na een aantal spannende maanden kwam het allemaal goed.

- Tom & Irene Knoflook, Kortenhoef -

17 maart 2019