fbpx

Frank van Borselen

Frank van Borselen heeft ruim 25 jaar ervaring in het ontwerpen en realiseren van keukens en volledige interieurs.

Keukencentrum van Borselen aan de ‘s-Gravelandseweg in Hilversum was een familiebedrijf, opgericht in 1987 als Miele Keukencentrum van Borselen b.v.

frank-rond-old
FRANKMAATWERK-woordlogo-450x70

Frank van Borselen

In 1987 startte Loes van Borselen het Miele Keukencentrum van Borselen b.v., aan de ‘s-Gravelandseweg in Hilversum. Een familiebedrijf in hart en nieren. Logisch dus dat zoon Frank van Borselen in 1993 het roer overnam. Sindsdien is er veel veranderd. Zo levert Frank! niet alleen meer Miele, maar maatwerk van alle mogelijke leveranciers. Aan de andere kant is er ook veel hetzelfde gebleven: nog steeds staat de keukenspecialist bekend om zijn persoonlijke aanpak en staat kwaliteit voorop.

Toen Frank het familiebedrijf overnam, ging hij steeds meer maatwerk leveren, vaak in samenwerking met meubelmakers en partners. In 1995 stapte Frank volledig over op maatwerk en complete keukenverbouwingen met een vast eigen team van vakmensen. En met succes, in 1998 werd de zaak uitgebreid tot bijna 300 m2 showroom, met een internationaal klantenbestand, variërend van particulieren in het Gooi tot architecten, projectontwikkelaars en aannemers uit omringende landen.

De financiële crisis eind 2008 ging helaas niet aan de keukenbranche voorbij. Net als banken, projectontwikkelaars en aannemers moest Frank een stapje terugdoen. In 2010 maakte de showroom Van Borselen Keukens in Hilversum plaats voor online aanwezigheid. En in 2015 ging Frank verder als Frank! Maatwerk Keukens.

Sinds 2018 zijn de keukens van Frank zowel online als in real-life te bewonderen… en wel in een volledig vernieuwde showroom op de Noordersingel 20A in Eemnes. Maak gerust een afspraak om de mogelijkheden te bespreken voor uw nieuwe maatwerk keuken. U bent van harte welkom!