fbpx

Daphne van der Heijden

Al vanaf kleins af aan ben ik dol op interieur design. Ik vind het fantastisch om te zien hoe je vormen, kleuren en materialen kunt verbinding en vertalen naar iemands persoonlijkheid.

De keuken blijft voor mij een speciale plek. Dit is een plek waar families en vrienden vaak samen komen, het is niet alleen een plek waar je kookt, het is een plek waar je praat, waar gelachen wordt en waar troost gevonden wordt. Een keuken is voor mij helemaal af als het een connectie heeft met de rest van het huis daarom denk ik graag mee met het grotere geheel.

daphne-rond-old
FRANKMAATWERK-woordlogo-450x70

Daphne van der Heijden

Hoi ik ben Daphne van der Heijden. Creatief, spontaan, en op de hoogte van de nieuwste woontrends en materialen gek.

Al vanaf kleins af aan ben ik dol op interieur design. Ik vind het fantastisch om te zien hoe je vormen, kleuren en materialen kunt verbinding en vertalen naar iemands persoonlijkheid.

Mijn interieur reis is begonnen in Utrecht waar ik een opleiding volgde aan het Nimeto; Ruimtelijke vormgeving en presentatie. Na deze studie ben ik naar de Kunstacademie gegaan en volgde ik mijn HBO-studie Interieur & Architectuur, dit was helemaal mijn ding!!
Na mijn studie begon ik met werken in de reclamewereld. Met plezier heb ik daar gewerkt als interieur stylist en set-designer. Ik heb veel ervaring met het ontwerpen van verschillende woonstijlen, hierdoor begrijp ik wat een klant wenst en kan ik een doorvertaling maken naar de visuele wereld met een moodboard en een 3D ontwerp.

De keuken blijft voor mij een speciale plek. Dit is een plek waar families en vrienden vaak samen komen, het is niet alleen een plek waar je kookt, het is een plek waar je praat, waar gelachen wordt en waar troost gevonden wordt. Daarom vind ik deze plek zo inspirerend om vorm te geven. Een keuken is voor mij helemaal af als het een connectie heeft met de rest van het huis daarom denk ik graag mee met het grotere geheel.

Sinds kort ben ik moeder geworden van kleine Ava, ik vind het heerlijk om samen met mijn gezin op pad te gaan. Verder maak ik in mijn vrije tijd illustraties, bezoek ik graag musea en ben ik een echte foodie.