fbpx

Bel of mail voor een vrijblijvend informatief gesprek.

Het hart van uw huis

In de keuken wordt met liefde eten bereid, gekletst en geknuffeld. Soms wordt er een stevige discussie gevoerd en soms tot in de late uurtjes feestgevierd. De keuken is met recht het kloppende hart van uw huis.

Bij Frank! Maatwerk Keukens komen we bij u thuis. Om te luisteren naar uw wensen, sfeer te proeven en uw interieur in ons op te nemen. Alleen zo kunnen we uw keuken echt laten aansluiten op uw situatie. En soms pakken we alles mee. Dan creëren we een compleet nieuw interieur, inclusief een sprankelende keuken en/of badkamer op maat.

Uw keuken is persoonlijk. Daarom maken we altijd eerst een afspraak bij u thuis. Of kom langs in onze showroom in Eemnes.

FRANKMAATWERK-woordlogo-450x70

Klanten bevelen ons aan

 • Vraag Frank “A”, dan krijg je “B”

  Is dat negatief? Nee helemaal niet! We kennen Frank al heel lang als iemand die met keukens is groot geworden en daar een heel eigen visie op heeft. Frank gaat een stuk verder dan doen wat je vraagt, hij denkt mee in oplossingen die aansluiten bij wat jij van een keuken verwacht.

  Frank heeft bij ons niet alleen de keuken geleverd en geplaatst maar ook de rol als hoofdaannemer ingevuld bij de verbouwing van onze woonverdieping. Wij zullen Frank zeker betrekken bij toekomstige verbouwings initiatieven.

  - Jaco Koppelaar & Marije Zuidema, Bussum -

  12 april 2019
 • “Het komt allemaal goed!”

  Na een jarenlange zoektocht door “Keukenland” zijn wij uiteindelijk – via internet – bij Frank terecht gekomen. Frank komt aan huis, waardoor het al makkelijker praten is dan in een showroom. Hij is een vakman en heeft goede ideeën. Het bleef bij ons niet alleen bij een nieuwe keuken, ook de vloer werd vernieuwd, de wanden gestuukt, schilderwerken en de garage kreeg een nieuwe indeling en op de valreep kwam er ook nog een fraaie nieuwe open haard.

  Al met al ( voor ons) een grote verbouwing. Frank nam de gehele coördinatie van de verbouwing voor zijn rekening. Af en toe ging er wat mis, maar Frank was altijd positief en stelde ons gerust. Zijn Slogan was: “het komt allemaal goed”. Hij is van alle markten thuis. Hij regelde een perfect vloerbedrijf ( ‘t Goois Vloerenhuis uit Eemnes).

  Ook onze complimenten voor de medewerkers van de Heidesmid (Open haard). Ook de monteurs Mo (die tot bijna middernacht doorwerkten) en Martijn verdienen een pluim. Frank zelf hield de supervisie en regelde alles en was altijd bereikbaar. Dank ook voor de adviezen van Jose Kroon van Vivante Bekenkamp voor de adviezen over de gordijnen. Na een aantal spannende maanden kwam het allemaal goed.

  - Tom & Irene Knoflook, Kortenhoef -

  17 maart 2019
 • “Een prachtkeuken van Frank!”

  Toen mijn vriend en ik na lang wikken en wegen besloten ons appartement te verbouwen, kwamen we via via in contact met Frank! Binnen enkele dagen kwam Frank langs om de situatie te bekijken. Met zijn creatieve ideeën en gedetailleerde 3D tekeningen sleepte hij ons mee in zijn enthousiasme. Hij geeft advies op alle vlakken en komt op verzoek (als de kosten van je droomkeuken de spuigaten uitlopen) ook met goedkopere alternatieven. Zijn jarenlange ervaring is een groot pluspunt. Frank denkt na over details, zonder het grote plaatje uit het oog te verliezen. Een echte vakman. Daarnaast is hij altijd bereikbaar voor overleg, ook ’s avonds of in het weekend (sorry Frank :-))

  Wij genieten iedere dag van onze prachtige keuken en badkamer (inderdaad, ook die heeft Frank gemaakt) en zouden Frank! dan ook zeker aanbevelen.

  - Sandra Meijneke, Amsterdam-Zuid -

   

  2 maart 2019
 • Frank heeft onze droomkeuken werkelijkheid gemaakt!

  In november 2018 kochten wij een appartement in Amsterdam, waar weliswaar het een en ander aan verbouwd moest worden. Zeker de keuken was aan vervanging toe…

  Na ons goed verdiept te hebben in de keukenmarkt én na meerdere aanbevelingen, kwamen wij uiteindelijk bij Frank terecht. Na het eerste oriënterende gesprek waren wij er al van overtuigd dat hij de juiste persoon was en de juiste middelen had om een kwaliteitskeuken neer te zetten. Niet alleen nam Frank de tijd om meerdere keren met je te gaan zitten en de mogelijkheden door te spreken, ook merk je dat hij veel ervaring heeft en komt hij uit zichzelf met creatieve ideeën die bij jouw keuken passen. Toen deze plannen ook nog eens werden ondersteund met prachtige schetsen, wisten wij het zeker: zo gaat onze keuken eruitzien en Frank! gaat dit realiseren.

  Nog geen 1,5 maand later konden we al starten met ons project. (Het bleef namelijk niet alleen bij de keuken: ook voor stucwerk, muren verplaatsen, elektriciteit, etc. konden wij bij Frank terecht). De keuken zelf is snel en vakkundig gemonteerd en afgewerkt door ervaren en vriendelijk personeel.

  Frank zelf was altijd goed bereikbaar voor overleg (als wij last minute toch nét wat anders wilden) en geeft eerlijk advies. Kortom: topwerk afgeleverd & perfecte samenwerking. Een onbetwiste aanrader!

  - Michiel & Inez, Amsterdam-West -

   

  10 februari 2019
 • “Frank! is iemand die grote waarde hecht aan afspraken nakomen”

  In 2017 heb ik mijn eerste woning gekocht in Amsterdam. Een renovatieproject in een mooi pand uit de jaren ’20. Mijn appartement werd casco opgeleverd en werkelijk alles liep scheef en aansluitingen zaten op vreemde plaatsen.

  Frank! heeft een nieuwe en praktische indeling van mijn appartement gemaakt en mijn gehele verbouwing gecoördineerd
  en gezorgd dat alles logisch en netjes is opgelost. Hij heeft van een kleine ruimte een ruimtelijk geheel gemaakt met een prachtige keuken en badkamer met ligbad!
  Frank! is iemand die grote waarde hecht aan afspraken nakomen. Hij heeft een duidelijke visie en kan je met veel enthousiasme meenemen in zijn ontwerpen.  Hij stelt het belang van zijn klant bovenaan en doet altijd net een stapje extra. Als je Frank! de coördinatie in handen geeft dan kun je erop vertrouwen dat het goedkomt.

  - Jessica Goetjes , Amsterdam-Oost -

  15 december 2018
 • Veel meer effectieve werkruimte

  Via de vooral positieve reviews kwamen wij bij Frank Maatwerk keukens uit voor vervanging van de keuken. Onze wens voor een andere opstelling van de nieuwe keuken had na het eerste bezoek van Frank, waarbij hij met diverse ideeën kwam, al snel duidelijk vorm gekregen. Met als belangrijk resultaat veel meer effectieve werkruimte. Maar ook door de keuze van de kasten en kleuren combinatie ziet onze keuken er nu veel ruimer uit.

  Bijzonder compliment verder voor het professioneel geleverde werk van de vaklui; Johan en Mo die het stucwerkwerk, de verbouwing en de installatie van leidingen en keuken hebben verzorgd. Erg fijn was het ook dat na elke elke werkdag er opgeruimd en aangeveegd werd waardoor de ruimte schoon werd achter gelaten.

  Frank pretendeert niet de goedkoopste te zijn. Maar daarvoor is zijn oplossing gericht denken, gebruik van kwaliteits materialen, persoonlijke begeleiding tijdens de bouw en uiteindelijke een prachtige keuken als resultaat het geld meer dan waard.

  - Roël en Alice & Chin-A-Lien, Almere -

  3 december 2018
 • “Een genot om in te koken, en om naar te kijken!”

  Onze keuken was nodig aan vervanging toe. We zochten iemand die met ons mee kon denken over hoe we onze kleine keuken ruimer konden laten aanvoelen en konden laten passen in ons karakteristieke oude huis. Die persoon hebben we absoluut gevonden in Frank.

  Frank komt met veel inspirerende voorbeelden en ideeën en denkt echt met je mee. Dat merk je aan kleine details die in de praktijk een groot verschil maken, zoals een spoelbak waarin de ovenroosters precies passen (schoonmaken is een eitje!), een mooi weggewerkt afzuigsysteem en een oven waarvan de deur eronder schuift. De oppervlakte van onze keuken is niet veranderd maar de indeling is meer praktisch ingericht, en de nieuwe keuken oogt en voelt zoveel ruimer en dat hebben we aan Franks ideeën te danken!

  De nieuwe keuken is een genot om in te koken, en om naar te kijken. Franks aanpak is persoonlijk en betrokken en dat maakt het prettig samenwerken.

  - Lotte en Roelof Kips, de Bilt -

  12 november 2018
 • Een warme zorgdragende persoonlijkheid

  Frank heb ik ontmoet na een aantal offertes bij derden te hebben ontvangen. Mijn probleem was het uitvoeren van het vernieuwen van de keuken.
  Hierdoor gedwongen van mijn vaste relaties af te wijken ben ik op zoek gegaan naar “een zaak”, “iemand” die wel zich aan beloftes houdt en tevens mooi werk kon afleveren binnen redelijke tijd.

  Na een bericht ingesproken te hebben, werd er de volgende dag al gebeld. Meteen een afspraak gemaakt en zijn persoon was ‘n tikkeltje afstandelijk, zakelijk en reëel. Hij had goede ideeën, terwijl ik die ook heb.
  Toch heeft hij me ervan kunnen overtuigen van mijn eigen input grotendeels af te wijken. Het resultaat mag er zijn.
  Ik ben heel blij en tevreden over zijn ontwerp, zijn voorstel tot materialen en de uitvoering door Johan, een echte fijne vakman.

  Frank bleek achteraf niet zo afstandelijk te zijn, maar een warme zorgdragende persoonlijkheid die zich heel correct opstelt zonder tijd te verspillen.

  Bedankt Frank!

  - Mevr. van Leeuwen, Almere –

  28 September 2018
 • Een keuken met een monumentaal karakter

  We kennen Frank via mijn mans werk. Daardoor wisten we al dat hij loyaal is en vol ideeën zit. De keuze voor hem was daardoor heel logisch. Als Frank gaat vertellen, werkt zijn enthousiasme erg aanstekelijk.

  Frank had heel veel foto’s mee ter inspiratie en mijn telefoon stond er ook vol mee, waardoor de afbeeldingen van hoe we het wilden over en weer gingen.

  Het resultaat is prachtig en we krijgen veel complimenten over onze keuken. De keuken is namelijk het eerst wat je ziet als je binnen komt.

  Hij past echt bij ons en bij het huis. Dat vonden wij heel belangrijk, omdat we in een monumentaal pand uit 1662 wonen. Dus het moet wel matchen.
  Dit is zeker gelukt, mede door de aandacht van Frank en dat hij zich open stelde voor onze ideeën. Ik kan Frank! maatwerk keukens van harte aanbevelen.

  - Peter en Corinne de Jong, Edam -

  14 september 2018
 • Fris wit met Appeltjesgroen

  Ik woon in een fijn appartement in Utrecht en mijn kleine keuken was dringend aan vervanging toe. Ik was bij een aantal Keukenzaken op de meubelboulevard geweest .. maar daar werd ik niet bepaald vrolijk van…allemaal standaard kastjes en opdringerige verkopers.

  Via een collega op m’n werk kwam ik bij Frank terecht en hij kwam bij mij thuis, luisterde naar mijn wensen en kwam met praktische adviezen en een fris kleurenvoorstel. Zeer plezierig om met iemand samen te werken waarbij zijn passie voor keukens heel duidelijk merkbaar is! De keuken is professioneel geïnstalleerd door Johan met een prachtig eindresultaat. Elke dag geniet ik weer van mijn fantastische keuken!

  - Maaike van de Pol, Utrecht -

  22 juni 2018
 • Grote deskundigheid gecombineerd met optimaal vermogen te begrijpen wat de wensen van de klant zijn.

  Frank is een op en top vakman die goed luistert naar wat een klant wil en tegelijkertijd met uitstekende suggesties komt waardoor het eindresultaat optimaal wordt. Voeg daarbij de open en vlotte communicatie waardoor een verbouwing goed verloopt en je daarna iedere dag weer opnieuw geniet van een fantastische keuken. Absolute aanrader voor één ieder die buiten de gebaande paden van de grote (luxe) merken zoekt en aan een persoonlijke benadering met creatieve oplossingen de voorkeur geeft.

  - Annelies Schoonman, Huizen -

  20 april 2018
 • Je zou moeten zien hoe mooi de ondergaande zon in onze keuken schijnt.

  Frank heeft een heel andere benadering dan de standaard-keukenverkoper. Hierdoor is onze keuken nu speels, zonnig en naar onze wensen. Voor onze eigen rust lieten we de plaatsing verzorgen door vakkundige monteur, Johan, die voor elk probleem een oplossing zocht. Resultaat: geen “keuken-verbouw-stress”.

  - Fam. Koster- Zieleman, Loosdrecht -

  17 Maart 2018
 • Het resultaat is verbluffend!

  Nadat we door de traditionele keukenboeren waren uitgehoond en weggestuurd kwamen we via een internetzoektocht bij Frank terecht. Frank stond direct open voor onze wensen en ideeën, dacht mee, en kwam met creatieve oplossingen. Niets was te gek. Erg plezierig vonden we de ‘excursie’ naar de fabrikant van de aanrechtbladen en het bezoek aan de keukenbouwer. We konden onze eigen plaat fineer uitzoeken waardoor nu het patroon op de frontjes prachtig doorloopt. Ook Frank’s bouwers maken wel eens foutjes bij de installatie, maar Frank zit daar bovenop en komt altijd met een adequate oplossing of een compensatie op een ander vlak. Wij hebben het totale proces als erg plezierig ervaren.

  - Familie vd Wiel, Hilversum -

  19 februari 2018
 • Deskundigheid, oplossingsgericht, creativiteit, nakomen van afspraken…

  Bij onze beslissing voor de keuze om met Frank Maatwerkkeukens voor de verbouwing van onze keuken in zee te gaan, hebben we ons laten leiden door de zeer positieve ervaringen van anderen. Daarbij kwamen onder meer sterk naar voren de volgende kwaliteiten van Frank: deskundigheid, oplossingsgericht, creativiteit, nakomen van afspraken, en een open en prettige communicatie.

  Al deze kwaliteiten hebben wij bij onze tamelijk grote verbouwing ook ervaren. Kortom wij kunnen Frank! Maatwerkkeukens aan een ieder aanbevelen.

  Dirk en Elly G. te Hilversum.

  8 november 2017
 • Persoonlijk advies afgestemd op onze wensen

  In een periode van 6 weken heeft Frank voor ons een keuken ontworpen, laten bouwen en geplaatst, waarbij hij heeft waar gemaakt wat hij had belooft. Een prachtig en praktisch ontwerp met persoonlijk advies afgestemd op onze wensen. Vanaf het eerste contact wekt hij vertrouwen en laat Frank het een geweldige ervaring zijn om met een nieuwe keuken bezig te zijn. Service en hospitality staan hoog in het vaandel en daarmee gaat hij een stap verder dan zijn concurrenten. Wij ervaren iedere dag het genot van een fijne, praktische en schitterende keuken.

  - Klaas van Beurden & Vivian Veerman, Bilthoven

  11 september 2017
 • Het kan ook anders, Frank denkt mee!

  Direct in het eerste gesprek heeft Frank ons flink laten denken en dat bracht ons tot een goed resultaat. Zaten wij zelf vast in onze ideeën, Frank heeft ons geholpen om tot een andere indeling te komen en de juiste keuzes te maken. Maar ook bij het plaatsen door zijn ervaren monteurs was er goed overleg over de plaatsing. Het is natuurlijk een maatwerkkeuken en dat geeft net even meer de mogelijkheid om een eigen draai aan jouw keuken te geven.

  Roland Forest – Kortenhoef

  keuken_8_2 kopie
  24 Juni 2017
 • Een keuken met een 100% tevreden garantie

  Frank belooft, ontwerpt en levert een keuken met een 100% tevreden garantie. Met een mooi ontwerp, goede installatie en dito afwerking is hij deze garantie ook echt nagekomen. Klantgerichtheid is aanwezig bij Frank zelf en de mensen waarmee hij samenwerkt waardoor het uitzoeken van de keuken bij de meubelmaker en de plaatsing periode van de keuken een leuk en stressvrij proces is. We zijn dan ook zeer tevreden met onze nieuwe keuken, genieten er elke dag van en zijn blij dat we voor Frank hebben gekozen

  - Doeko Doets, Hilversum

  B-82617
  26 april 2017
 • Out of the box

  We zijn super blij met onze keuken in ons nieuwe huis. Frank is een echte “out of the box” denker. Naast het ontwerp van onze keuken heeft hij ook met twee zeer sterke plannen voor de indeling van ons huis aangedragen die we hebben uitgevoerd. Hiermee zijn we elke dag opnieuw heel blij . Klantgerichtheid en service staan bij Frank hoog in het vaandel. Het gezamenlijk bezoek aan de meubelmaker maakt de persoonlijke touch helemaal compleet. Tenslotte vinden wij Johan die de keuken kwam plaatsen ook een topper/echte vakman.

  - Leontien van Soest, Hilversum

  B-81426-HR_Blur
  14 augustus 2016
 • Een keuken van hoog niveau

  Wij waren onder de indruk van het voor ons unieke ontwerp, dat Frank (na een grondige intake) had bedacht: een spoeleiland met een bar-zit-deel. Dat is van een heel ander niveau dan bij een “gewone” keukenboer.
  Na een transparante onderhandeling werd de koop gesloten. Er zijn bij keukeninstallaties vrijwel altijd problemen of verwachtingen die niet uitkomen.
  Klanttevredenheid staat op de eerste plaats en problemen worden opgelost met zijn team. Wij zijn erg blij met onze Frank! maatwerkkeuken.

  - Nel en Herman Doorn, Vleuten

  keuken-vleuten-uitgelicht
  27 mei 2016
 • Helder en duidelijk vanaf het eerste gesprek

  Het is fijn om met een meedenkende vakman een keuken te ontwerpen. Frank is helder en duidelijk vanaf het eerste gesprek.

  Ik vond het een feestje om de meubelmaker te bezoeken en zelf je keus te maken  als ook naar de leverancier van het werkblad.

  Al doende ontstaat er een mooi ontwerp welke resulteert in een prachtige keuken. Geplaatst door Johan, een vakkundige monteur en plezierig om “over de vloer” te hebben!

  - Yvonne Fennis, Hilversum

  nieuwe-keuken-hilversum
  25 maart 2016

Thuis in alle stijlen

100%

Basic

Basic, maar zeker niet gewoon.

100%

Modern

Strakke lijnen, duurzame materialen.

100%

Landelijk

Landelijke uitstraling, natuurlijke materialen.