fbpx

Frank! van Borselen

Frank van Borselen heeft ruim 25 jaar ervaring in het ontwerpen en realiseren van keukens en volledige interieurs.

Keukencentrum van Borselen aan de ‘s-Gravelandseweg in Hilversum was een familiebedrijf, opgericht in 1987 als Miele Keukencentrum van Borselen b.v.

FRANKMAATWERK-woordlogo-450x70

In 1993 heeft Frank het roer overgenomen van zijn moeder Loes. Naast Miele keukens werd steeds meer maatwerk geleverd door meubelmakers.
In 1995 begon Frank met het ‘alles-in-1-hand-concept’ van ontwerp tot en met oplevering. Complete keukenverbouwingen met een vast eigen team van vakmensen. Dit bleek een groot succes en in 1998 werd de zaak uitgebreid tot bijna 300 m2 showroom. Het klantenbestand bestond naast particulieren in het Gooi ook uit architecten, projectontwikkelaars en aannemers. Projecten startend vanaf € 15.000,- tot een veelvoud hiervan, in binnen en buitenland.

En toen deed de financiële crisis zijn intrede eind 2008, met het ineenstorten van banken, projektontwikkelaars, aannemers en de huizenmarkt. Dit resulteerde in de beëindiging van de ‘fysieke’ showroom van Van Borselen Keukens in Hilversum in 2010. Echter het keukenvak zit Frank in het bloed en in de huidige tijden van ‘online’ heeft hij in 2014 besloten om hier een nieuwe vorm aan te geven.

Zonder fysieke showroom is hij zeer flexibel en kan hij zeer scherpe aanbiedingen doen.