Bel of mail voor een vrijblijvend informatief gesprek.

De keuken van vandaag is de beleving van morgen

De keuken is de belangrijkste ruimte in huis waar alles samenkomt:

Er wordt met liefde eten bereid, er valt altijd wel wat lekkers te halen, er word geknuffeld, soms een stevige discussie gevoerd en feestelijke momenten gevierd tot in de late uurtjes.

Daarom komen we bij u thuis, luisteren wij naar uw wensen, ontwerpen wij uw keuken in harmonie met uw interieur.

En soms draaien we het om: dan creëren wij een nieuw interieur met een sprankelende keuken op maat.

Het gaat er niet om hoe uw keuken in onze ruimte staat maar hoe wij uw keuken op maat kunnen maken volgens uw wensen, uw eisen en uw ruimte. Daarom maken wij altijd eerst een afspraak bij u thuis en vervolgens kunt u, desgewenst, op uw gemak eens komen kijken in onze nieuwe showroom in Eemnes.

FRANKMAATWERK-woordlogo-450x70

Klanten bevelen ons aan

 • Fris wit met Appeltjesgroen

  Ik woon in een fijn appartement in Utrecht en mijn kleine keuken was dringend aan vervanging toe. Ik was bij een aantal Keukenzaken op de meubelboulevard geweest .. maar daar werd ik niet bepaald vrolijk van…allemaal standaard kastjes en opdringerige verkopers..

  Via een collega op m’n werk kwam ik bij Frank terecht en hij kwam bij mij thuis, luisterde naar mijn wensen en kwam met praktische adviezen en een fris kleurenvoorstel. Zeer plezierig om met iemand samen te werken waarbij zijn passie voor keukens heel duidelijk merkbaar is! De keuken is professioneel geïnstalleerd door Johan met een prachtig eindresultaat. Elke dag geniet ik weer van mijn fantastische keuken!

  - Maaike van de Pol, Utrecht -

  22 juni 2018
 • Grote deskundigheid gecombineerd met optimaal vermogen te begrijpen wat de wensen van de klant zijn.

  Frank is een op en top vakman die goed luistert naar wat een klant wil en tegelijkertijd met uitstekende suggesties komt waardoor het eindresultaat optimaal wordt. Voeg daarbij de open en vlotte communicatie waardoor een verbouwing goed verloopt en je daarna iedere dag weer opnieuw geniet van een fantastische keuken. Absolute aanrader voor één ieder die buiten de gebaande paden van de grote (luxe) merken zoekt en aan een persoonlijke benadering met creatieve oplossingen de voorkeur geeft.

  - Annelies Schoonman, Huizen -

  20 april 2018
 • Je zou moeten zien hoe mooi de ondergaande zon in onze keuken schijnt.

  Frank heeft een heel andere benadering dan de standaard-keukenverkoper. Hierdoor is onze keuken nu speels, zonnig en naar onze wensen. Voor onze eigen rust lieten we de plaatsing verzorgen door vakkundige monteur, Johan, die voor elk probleem een oplossing zocht. Resultaat: geen “keuken-verbouw-stress”.

  - Fam. Koster- Zieleman, Loosdrecht -

  17 Maart 2018
 • Het resultaat is verbluffend!

  Nadat we door de traditionele keukenboeren waren uitgehoond en weggestuurd kwamen we via een internetzoektocht bij Frank terecht. Frank stond direct open voor onze wensen en ideeën, dacht mee, en kwam met creatieve oplossingen. Niets was te gek. Erg plezierig vonden we de ‘excursie’ naar de fabrikant van de aanrechtbladen en het bezoek aan de keukenbouwer. We konden onze eigen plaat fineer uitzoeken waardoor nu het patroon op de frontjes prachtig doorloopt. Ook Frank’s bouwers maken wel eens foutjes bij de installatie, maar Frank zit daar bovenop en komt altijd met een adequate oplossing of een compensatie op een ander vlak. Wij hebben het totale proces als erg plezierig ervaren.

  - Familie vd Wiel, Hilversum -

  19 februari 2018
 • Deskundigheid, oplossingsgericht, creativiteit, nakomen van afspraken…

  Bij onze beslissing voor de keuze om met Frank Maatwerkkeukens voor de verbouwing van onze keuken in zee te gaan, hebben we ons laten leiden door de zeer positieve ervaringen van anderen. Daarbij kwamen onder meer sterk naar voren de volgende kwaliteiten van Frank: deskundigheid, oplossingsgericht, creativiteit, nakomen van afspraken, en een open en prettige communicatie.

  Al deze kwaliteiten hebben wij bij onze tamelijk grote verbouwing ook ervaren. Kortom wij kunnen Frank! Maatwerkkeukens aan een ieder aanbevelen.

  Dirk en Elly G. te Hilversum.

  8 november 2017
 • Persoonlijk advies afgestemd op onze wensen

  In een periode van 6 weken heeft Frank voor ons een keuken ontworpen, laten bouwen en geplaatst, waarbij hij heeft waar gemaakt wat hij had belooft. Een prachtig en praktisch ontwerp met persoonlijk advies afgestemd op onze wensen. Vanaf het eerste contact wekt hij vertrouwen en laat Frank het een geweldige ervaring zijn om met een nieuwe keuken bezig te zijn. Service en hospitality staan hoog in het vaandel en daarmee gaat hij een stap verder dan zijn concurrenten. Wij ervaren iedere dag het genot van een fijne, praktische en schitterende keuken.

  - Klaas van Beurden & Vivian Veerman, Bilthoven

  11 september 2017
 • Het kan ook anders, Frank denkt mee!

  Direct in het eerste gesprek heeft Frank ons flink laten denken en dat bracht ons tot een goed resultaat. Zaten wij zelf vast in onze ideeën, Frank heeft ons geholpen om tot een andere indeling te komen en de juiste keuzes te maken. Maar ook bij het plaatsen door zijn ervaren monteurs was er goed overleg over de plaatsing. Het is natuurlijk een maatwerkkeuken en dat geeft net even meer de mogelijkheid om een eigen draai aan jouw keuken te geven.

  Roland Forest – Kortenhoef

  keuken_8_2 kopie
  24 Juni 2017
 • Een keuken met een 100% tevreden garantie

  Frank belooft, ontwerpt en levert een keuken met een 100% tevreden garantie. Met een mooi ontwerp, goede installatie en dito afwerking is hij deze garantie ook echt nagekomen. Klantgerichtheid is aanwezig bij Frank zelf en de mensen waarmee hij samenwerkt waardoor het uitzoeken van de keuken bij de meubelmaker en de plaatsing periode van de keuken een leuk en stressvrij proces is. We zijn dan ook zeer tevreden met onze nieuwe keuken, genieten er elke dag van en zijn blij dat we voor Frank hebben gekozen

  - Doeko Doets, Hilversum

  B-82617
  26 april 2017
 • Out of the box

  We zijn super blij met onze keuken in ons nieuwe huis. Frank is een echte “out of the box” denker. Naast het ontwerp van onze keuken heeft hij ook met twee zeer sterke plannen voor de indeling van ons huis aangedragen die we hebben uitgevoerd. Hiermee zijn we elke dag opnieuw heel blij . Klantgerichtheid en service staan bij Frank hoog in het vaandel. Het gezamenlijk bezoek aan de meubelmaker maakt de persoonlijke touch helemaal compleet. Tenslotte vinden wij Johan die de keuken kwam plaatsen ook een topper/echte vakman.

  - Leontien van Soest, Hilversum

  B-81426-HR_Blur
  14 augustus 2016
 • Een keuken van hoog niveau

  Wij waren onder de indruk van het voor ons unieke ontwerp, dat Frank (na een grondige intake) had bedacht: een spoeleiland met een bar-zit-deel. Dat is van een heel ander niveau dan bij een “gewone” keukenboer.
  Na een transparante onderhandeling werd de koop gesloten. Er zijn bij keukeninstallaties vrijwel altijd problemen of verwachtingen die niet uitkomen.
  Klanttevredenheid staat op de eerste plaats en problemen worden opgelost met zijn team. Wij zijn erg blij met onze Frank! maatwerkkeuken.

  - Nel en Herman Doorn, Vleuten

  keuken-vleuten-uitgelicht
  27 mei 2016
 • Helder en duidelijk vanaf het eerste gesprek

  Het is fijn om met een meedenkende vakman een keuken te ontwerpen. Frank is helder en duidelijk vanaf het eerste gesprek.

  Ik vond het een feestje om de meubelmaker te bezoeken en zelf je keus te maken  als ook naar de leverancier van het werkblad.

  Al doende ontstaat er een mooi ontwerp welke resulteert in een prachtige keuken. Geplaatst door Johan, een vakkundige monteur en plezierig om “over de vloer” te hebben!

  - Yvonne Fennis, Hilversum

  nieuwe-keuken-hilversum
  25 maart 2016
 • Modern, praktisch, ruimtelijk en persoonlijk

  We zagen op tegen bezoek aan reguliere keukenwinkels, en kwamen zo al speurend op internet bij Frank uit.
  Eerste kennismaking in ons oude huis, verrassende ideeen die toen ontstonden werden in vervolgafspraken steeds verder afgestemd.
  De zwevende hoge kasten, het extra diepe en lange werkblad, het behouden van het oorspronkelijke doorgeefluik, in combinatie met de glazen schuifdeur.

  Modern, praktisch, ruimtelijk en persoonlijk, zo omschrijven wij de handtekening van Frank! Maatwerkkeukens. En daar hebben we dagelijks veel plezier van in ons nieuwe huis.

  - Rene en Ilse Maas – Hilversum

  FRANKMAATWERK-beeldlogo-170x170px
  12 Februari 2016
 • Een keuken van Frank Maatwerk Keukens

  Een nieuwe keuken in ons nieuwe huis, de wens was duidelijk, maar wie gaat ons hierbij helpen? Eigenlijk was de keuze snel gemaakt, Frank van Borselen verkocht ons in 2003 ook al een prachtige keuken. Waarom we weer voor Frank gekozen hebben?

  Genoeg aan je hoofd tijdens een verbouwing. Erg prettig als iemand echt met je meedenkt.

  Frank kijkt verder dan alleen de keuken, denk bijvoorbeeld aan een lichtplan en kleuradvies. Hij ziet mogelijkheden waar je zelf niet aan had gedacht en luistert naar je wensen en verrast je! Waar andere stoppen doet Frank net dat stapje meer.

  Zonder monteur geen keuken. Frank werkt samen met een team vaste monteurs waarmee hij al jaren samenwerkt. Vakmensen, dat zie je aan alles. En op de valreep ook nog de planchetten voor je badkamer regelen, dat is Frank Maatwerk Keukens!

  Van harte aanbevolen ;-)

  - Erna Mollema, Hilversum

  Hilversum-keuken
  14 september 2015
 • Frank Maatwerkkeukens is wat ons betreft een aanrader

  Eindelijk dan verbouwen, buitenkant, binnenmuren, alles goed afgestemd met de architect, dus toen de palen de grond ingingen voor de uitbouw, wij op jacht naar onze nieuwe keuken.
  Keukenboerenland is oneindig groot en onoverzichtelijk. We hadden nergens een persoonlijk gevoel bij. Tot Frank in het vizier kwam, een kennis van vroeger toen hij nog een keukenzaak had in Hilversum. Nu geen showroom meer, maar wel een afspraak bij ons thuis midden in de verbouwing.
  Wat een verademing. Frank kwam terug met een ontwerp dat bij ons paste. Waar onze wensen in werden gerespecteerd als uitgangspunt, maar waar hij wel een creatieve draai aan heeft gegeven.

  Direct daarna de opdracht uitgebreid naar een ontwerp voor de openhaard en tv meubel. Met veel oog voor detail, maatvoering en mogelijkheden hebben wij samen met Frank en zijn team gewerkt aan onze keuken. In elk stadium konden we blijven overleggen.
  Creatief ijzersterk en daar waar we elkaar niet meteen konden vinden, kwamen we er met een soms pittige discussie altijd uit.

  Frank Maatwerkkeukens is wat ons betreft een aanrader.

  - Charlotte en Theo van Gent

  FRANKMAATWERK-beeldlogo-170x170px
  7 april 2015

Thuis in alle stijlen

100%

Basic

Basic, maar zeker niet gewoon.

100%

Modern

Strakke lijnen, duurzame materialen.

100%

Landelijk

Landelijke uitstraling, natuurlijke materialen.